ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Υγραεριοκίνηση Autronic Hellas

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εγκατάσταση Υγραερίου

Υγραεριοκίνηση στην Autronic Hellas

Η εγκατάσταση της υγραεριοκίνησης στην Autronic Hellas γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό στον ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο του συνεργείου μας. Τα συστήματα υγραεριοκίνησης είναι ιταλικής κατασκευής και ίσως τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά. Οι προμηθευτές μας έχουν επιλεχτεί ύστερα από μια μακροχρόνια προσπάθεια αναζήτησης των καλύτερων ιταλικών συστημάτων υγραεριοκίνησης.

Τοποθέτηση Υγραεριοκίνησης με MELANDRI FORCE - DIRECT INJECTION

Η προσφορά απευθύνεται σε κατόχους οχημάτων με τρικύλινδρους ή τετρακύλινδρους κινητήρες, σύστημα πολλαπλού ψεκασμού. O εγκέφαλος τρέχει στα 32bit. Τοποθετούμε μπεκ τύπου rail για TSI – TFSI – FSI που αντέχουν μέχρι 100.00χλμ. Χωρίς κανένα περιορισμό στην ιπποδύναμη του αυτοκινήτου.

750€
*Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο φπα 24%.

Δυνατότητα πληρωμής και 12 δόσεις χωρίς προκαταβολή

Δώρο τα πρώτα 5 Service

Αναλαμβάνουμε και το αρχικό ΚΤΕΟ για το υγραεριοκίνητο

Συντήρηση & Service

Η συντήρηση του αυτοκινήτου που κινείται με υγραέριο περιλαμβάνει:

Αλλαγή φίλτρου αέρος κάθε 15.000 χλμ, καθαρισμός injector κάθε 25.000χλμ και αλλαγή φίλτρου πνεύμονα κάθε 30.000χλμ. Ακόμη αλλαγή σωληνώσεων νερού κάθε 2 έτη και καθαρισμός ηλεκτροβαλβίδας πνεύμονα.

Άλλες υπηρεσίες:

Αλλαγή λαδιών, μπουζί, τακάκια φρένων, φίλτρων και paraflu. Service A/C και κλιματισμού. Τοποθέτηση Xenon και συστημάτων εντοπισμού gps.

Συντηρούμε όλα τα συστήματα, ανεξάρτητα εάν το τοποθετήσαμε εμείς ή όχι.

Απλό Service

Full Service

Έλεγχος

Για την καλή λειτουργία του κινητήρα

Ο έλεγχος του κινητήρα κρίνεται απαραίτητος και πρέπει να γίνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα με σκοπό την αποφυγή ανεπιθύμητων δυσλειτουργιών. Στην Autronic Imega Autogas Hellas μετράμε την απόδοση του κινητήρα μέσα από εξειδικευμένα λογισμικά με σκοπό να την διατηρήσουμε στο βέλτιστο

After Sales Service

Πάντα δίπλα σας

Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό για τους πελάτες μας να νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά δίπλα μας. Για τον λόγο αυτό η Autronic Imega Autogas Hellas προσφέρει υπηρεσίες after sales service υπεύθυνα και εγγυημένα. Ο έλεγχος καλής λειτουργίας και οι αναβαθμίσεις του ECU, η τοποθέτηση υγρών προστασίας στην δεξαμενή υγραερίου και βενζίνης, ο έλεγχος και ο καθαρισμός των μπεκ είναι κάποιες από τις εργασίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας.