ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - Υγραεριοκίνηση Autronic Hellas

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η Autronic Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής, εμπορίας, κατασκευής και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων υγραερίου, και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής παραγωγού συστημάτων αερίου ψεκασμού Autronic S.R.L.

Η Autronic S.R.L κατασκευάζει συστήματα υγραεριοκίνησης από το 1998 και έχει καθιερωθεί στο χώρο της υγραεριοκίνησης για την ποιότητα και την εγγύηση που προσφέρει.

Οι εγκαταστάσεις της μητέρας εταιρείας Autronic S.R.L. βρίσκονται στο Carpi (MO), Italy , διαχωρίζονται σε διοικητικά γραφεία, τεχνικά γραφεία, κέντρο εκπαίδευσης, εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης , αποθήκη πωλήσεων και τα μηχανουργεία .

Η εταιρεία Autronic S.R.L εδραιώνει την θέση της στο τομέα των μετατροπών ως κατασκευαστής συστημάτων gpl και μεθανίου , χάρη στο σύστημα της αλληλουχικής έγχυσης με την επωνυμία EVO.

Επιπλέον η Autronic διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές της διαμέσου μιας στρατηγικής μέτριας και μακράς περιόδου που εντοπίζεται στην ποιότητα του δικτύου της περισσότερων από 300 εξουσιοδοτημένων κέντρων στην Ιταλία

Εξατομικευμένες υπηρεσίες

Ένα staff τεχνικών και προμηθευτών που πραγματοποιούν εκπαίδευση ”on site ” , Εκπαίδευση εγκατάστασης , Ανάπτυξη και υποστήριξη των προϊόντων , Υποστήριξη στις γραφειοκρατικές διαδικασίες (επιθεωρήσεις , κίνητρα ) , Υποστήριξη on-line , από απόσταση ή τηλεφωνική , Υποστήριξη on-site.

Γνωρίστε την μητέρα εταιρεία Autronic S.R.L

Σχέση Ποιότητας-Τιμής

25Χρόνια Εμπειρίας

Εγγύηση Εφ'Ορου Ζωής

Πιστοποιημένο & Καταρτισμένο Προσωπικό