Η εταιρεία - Υγραεριοκίνηση Autronic Hellas

Η εταιρεία

Η Autronic Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής, εμπορίας, κατασκευής και εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων υγραερίου, και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής παραγωγού συστημάτων αερίου ψεκασμού Autronic S.R.L. Η Autronic S.R.L κατασκευάζει συστήματα υγραεριοκίνησης από το 1998 και έχει καθιερωθεί στο χώρο της υγραεριοκίνησης για την ποιότητα και την εγγύηση που προσφέρει. Γνωρίστε την μητέρα εταιρεία Autronic S.R.L.

Η Autogas Hellas ® γεννήθηκε το 2002 με το σκοπό να χορηγήσει με καύσιμο gpl και μεθάνιο τα αυτοκίνητα.

Ο επαγγελματισμός, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσίες πελατών τοποθέτησαν την υγραεριοκίνηση Autrononic στις κορυφαίες εταιρίες παραγωγής συστημάτων υγραεριοκίνησης. Οι εγκαταστάσεις της μητέρας εταιρείας Autronic S.R.L. βρίσκονται στο Carpi (MO), Italy , διαχωρίζονται σε διοικητικά γραφεία, τεχνικά γραφεία, κέντρο εκπαίδευσης, εργαστήρια έρευνας και ανάπτυξης , αποθήκη πωλήσεων και τα μηχανουργεία . Η εταιρεία Autronic S.R.L εδραιώνει την θέση της στο τομέα των μετατροπών ως κατασκευαστής συστημάτων gpl και μεθανίου , χάρη στο σύστημα της αλληλουχικής έγχυσης με την επωνυμία EVO. Επιπλέον η Autronic διαφοροποιείται από τους ανταγωνιστές της διαμέσου μιας στρατηγικής μέτριας και μακράς περιόδου που εντοπίζεται στην ποιότητα του δικτύου της περισσότερων από 300 εξουσιοδοτημένων κέντρων στην Ιταλία , διαμέσου : Εξατομικευμένες υπηρεσίες , Ένα staff τεχνικών και προμηθευτών που πραγματοποιούν εκπαίδευση ”on site ” , Εκπαίδευση εγκατάστασης , Ανάπτυξη και υποστήριξη των προϊόντων , Υποστήριξη στις γραφειοκρατικές διαδικασίες (επιθεωρήσεις , κίνητρα ) , Υποστήριξη on-line , από απόσταση ή τηλεφωνική , Υποστήριξη on-site.

Όλες οι υπηρεσίες υγραεριοκίνησης που χρειάζεστε

Σχέση Ποιότητας-Τιμής

Διατηρούμε τις τιμές μας ανταγωνιστικές και προσιτές, χάρις την εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών αλλά και την χρήση δικών μας εξαρτημάτων-ανταλλακτικών τελευταίας γενιάς της Ιταλικής εταιρείας Autronic.

16 χρόνια εμπειρίας

Εγγύηση εφ'όρου ζωής

Η Autronic Hellas είναι από τις λίγες εταιρείες υγραεριοκίνησης που μπορεί να εγγυηθεί για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας εφ΄όρου ζωής. .

Πιστοποιημένο & καταρτισμένο προσωπικό

Η επαγγελματική ομάδα της Autronic Hellas αποτελείται από εξειδικευμένους μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στην εγκατάσταση υγραερίου και στο service, προκειμένου να εγγυηθούμε για την καλή λειτουργία του αυτοκίνητου σας